Press

Artikel i Familjebostäders tidning

“Jag målar mycket marina miljöer” är en porträttartikel om mig som publicerades i Familjebostäders tidning. Du kan läsa hela artikeln genom att klicka på bilden här intill.

Artikel i Norrbottens-Kuriren

“En känsla av verkligheten” är ett klipp från utställningen i Galleri Brittgården, Arvidsjaurs konstförening där jag var med under hösten 2009. Artikeln publicerades i Norrbottens-Kuriren den 30 september. Läs hela artikeln genom att klicka på bilden.

Artikel i Göteborgs-Posten

”Vårfest i fräscht seniorboende” är en artikel som publicerades i Göteborgs-Posten dem 10 maj 2005 där ett av mina verk syns på bilden. Läs hela artikeln genom att klicka på bilden.

Reportage i Göteborgstidningen 1991

“Konst uppåt väggarna”, handlar om konst som är för illustration av platsens historia samt de boendes intresse för resultatet. Bilder från utsmyckningen. Du kan läsa hela artikeln genom att klicka på bilden här intill.

Reportage i Fabriksarbetaren 1987

“Kämpar nu för konsten”, illustrerar mitt arbete för bättre arbetsvillkor för bildkonstnärer genom fackligt arbete. Bilderna kommer från utsmyckningen vid Kastellgatan 19 i Göteborg. Du kan läsa hela artikeln genom att klicka på bilden här intill.

Artikel i Norrbottens-Kuriren

“En känsla av verkligheten” är ett klipp från utställningen i Galleri Brittgården, Arvidsjaurs konstförening där jag var med under hösten 2009. Artikeln publicerades i Norrbottens-Kuriren

Artikel i Familjebostäders tidning

“Jag målar mycket marina miljöer” är en porträttartikel om mig som publicerades i Familjebostäders tidning. Du kan läsa hela artikeln genom att klicka på bilden

Filmreportage i TV1 1991

Filmen illustrerar en del av mitt omfattande och långvariga arbete med utsmyckning av bostadsområden i Göteborg. Ofta har jag använt historiska motiv med anknytning till huset.